Opis forum
Starszy Szeregowy
SIEMANKO WSZYSTKIM!
Wpadłem na pomysł by zorganizować strzelankę typu stalker z fabułą (LARP) PRZYNAJMNIEJ COŚ W STYLU LARP-U. Macie do wyboru dwa warianty:
a) w rozgrywce jest podzielność na ludzi i mutanty bez broni (jak mutanty mają zabijać do ustalenia)
b) w rozgrywce jest podzielność na dwie frakcję np. wolność i wojsko
według mnie powinna być wymagana przynajmniej jakaś maska gazowa lub coś innego w klimacie.
jeżeli nie wiecie nic o tej grze zapraszam do czytania i zagrania
w opcji problemu jak się ubrać można poczytać i pooglądać fotki w necie
z góry przepraszam za napisanie tego posta na tej zakładce ale nie potrafiłem utworzyć w "plany"
zapraszam do wyrażania swoich poglądów, zastrzeżeń itp.
W plany nie mogłeś bo to tylko dla Adminów i Modów . Ale zaraz to naprawię. Co do Strzelanki. To ja raczej na Gas-Maskę się nie piszę. Jak mają zabijać mutanty nie mam pojęcia, w każdym razie nie giną na jednego Hita.
Starszy Szeregowy
Jeżeli chodzi Tobie o coś takiego jak oglądaliśmy u mnie w domu ( http://www.youtube.com/watch?v=wiiaUu4r … re=related ) to było by super , tylko że też nie wiem za bardzo jak mutanty mogą zabijać...
Ostatnio edytowany przez Krzysztof (2011-02-16 20:25:54)
Moderator
Mi sie zbytnio ten pomysł nie podoba, zombie to już jest przegięcie.
Starszy Szeregowy
może po prostu mutanty <niekoniecznie zombie> będą zabijać w sposób dotknięcia
co do kłócenia się o drużyny to trzeba zachować rygor. po prostu nasz kochany prezes będzie wyznaczał osoby które będą w danych drużynach a jak nie będą chciały i będą się sprzeciwiać to nie będą grały i kropka ;/
metalwarrior97 napisał:
może po prostu mutanty <niekoniecznie zombie> będą zabijać w sposób dotknięcia
co do kłócenia się o drużyny to trzeba zachować rygor. po prostu nasz kochany prezes będzie wyznaczał osoby które będą w danych drużynach a jak nie będą chciały i będą się sprzeciwiać to nie będą grały i kropka ;/
Nice
Starszy Szeregowy
no ty to masz jednak łeb na karku ;]
Starszy Szeregowy
dziękuję nadal proszę o posty z pomysłami <prosi>
Starszy Szeregowy
Ja mam pewien pomysł, a mianowicie chodzi mi o to żeby nikt nie był pokrzywdzony więc proponuję grę podzielić na tury po 45 min do 1 godziny a naszą drużynę podzielić na dwa składy.No więc w pierwszej turze sześć osób będzie S.T.A.L.K.E.R. 'ami a drugie sześć osób będzie mutantami. A w następnej turze zmiana i osoby które były mutantami zostają S.T.A.L.K.E.R. ' ami i tak w kółko np. przez 4 godziny ;]
Moderator
A niby jak byś to sobie wyobrażał?? Część zasuwa sobie z karabinami, a część będzie tylko obrywać kulki?? I co w ten sposób osiągną?? NIC
Dostaną kulkę/i i padną nawet nie mając okazji sie obronić.
Jestem stanowczo przeciw temu pomysłowi.
Starszy Szeregowy
kto powiedział że mutant musi dedać po jednym strzale?
Moderator
Dla tego napisałem kulki.
Starszy Szeregowy
jeżeli nie, to pozostaje podziałka na dwie drużyny stalerów z różnych frakcji ;/
Moderator
Czyli zwykła walka. Chętnie bym też rozegrał kilka akcji tematycznych.