Opis forum
Moderator
SC2 to nie jest wojenna To, że jest strategią i walczysz tam z innymi nie znaczy, że to wojna. Chyba, że taką miałeś na myśli, ale sądząc po reszcie propozycji to raczej nie pasuje
Ja to ogólnie CoD.
Starszy Szeregowy
emmm "star wara" ale to brzmi moja ulubiona strzelanka to combat arms i battlefield
Użytkownik
Ja ogulnie jestem fanem battlefielda więc:
1.Battlefield Bad Company 2
2.Battlefield 2142
3.Battlefield 1942
4.Battlefield 1943
5.Ale moja NAJ to GTA San Andreas Multiplayer (diał powinien zmienić nazwę na po prostu "GRY")
Starszy Kapral
Nikt nie ma ulubionych strategicznych, logicznych, ani RPG ? Same FPS ? To może ja się pochwalę:
1. Oczywiście, że Gothic-ki i Assassin's Creed-y
2. Wszystkie Cod-y i Battlefield-y
3. Wszystkie Total War-y ( zna ktoś ? )
4. Wszystkie GTA
5. Wszystkie NFS-y
Oczywiście to pod względem single playera, bo multi prezentuje się zupełnie inaczej.
Starszy Szeregowy
ja lubię gry RPG ^^:
Gothic
Titan quest
Diablo
...dalej nie chce mi się wymieniać ...
Moderator
Temat jest o wojennych to każdy podawał FPS
Ja to jeszcze lubię DoWa, ale jedynkę, bo dwójka kiepsko zrobiona.
I pewnie coś jeszcze, ale nie chce mi sie myśleć.
Starszy Kapral
Nie tylko FPS są o tematyce wojennej.
Moderator
Ale przynajmniej mi to pierwsze przyszło na myśl
Starszy Kapral
Są FPS, które nie jest osadzone w czasach wojny. Dobrym przykładem jest Coj ( Call of Juarez ).
StasiuX napisał:
Nikt nie ma ulubionych strategicznych, logicznych, ani RPG ? Same FPS ? To może ja się pochwalę:
1. Oczywiście, że Gothic-ki i Assassin's Creed-y
2. Wszystkie Cod-y i Battlefield-y
3. Wszystkie Total War-y ( zna ktoś ? )
4. Wszystkie GTA
5. Wszystkie NFS-y
Oczywiście to pod względem single playera, bo multi prezentuje się zupełnie inaczej.
Akurat temat jest o wojennych grach . Ale GTA czy Asassin'em nie pogardzę
. Z RPG'ów to SW KotOR, a za MMO to jeszcze nie wydane Star Wars The Old Republic.
PS Kupel załatwił sobie replikę AK-47 Full Metal za darmo??? WTF? Może przywiozę go na następną zbiórkę.
EDIT: Grałem w Tesco w NFS: Hot Pursiut i albo było poziom trudności łatwy, albo wymiatam w tą grę
Starszy Kapral
Wiem, że to nie są gry wojenne, dlatego dodałem ten opis u góry.
Też mógłbym sobie załatwić repliki od kumpli za darmo, ale one nawet na części zamienne już się nie nadają. Nawet lufy są uszkodzone (nie rozumiem czemu tego nie wyrzucą).